Kausityöntekijöitä kesäksi (20-37,5 h/vko) K-Rauta Passeliin

Suomi: Salo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 22.12.2022
Haku päättyy 19.2.2023
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä K-Raudassa olet mukana parantamassa suomalaisten piha-rakkaussuhdetta ja helpottamassa remppaprojekteja vilkkaimpaan sesonkiaikaan.

K-Rauta Passelissa työskentelet kesäkaudella lähes 50 rautaisen osaajan iloisessa porukassa. Kesäsesongin aikaan meillä käy paljon asiakkaita ja palvelemme heitä laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa, rennolla mielellä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Saat kokemusta kaupan työstä ja asiakaspalvelusta Suomen suurimmassa rautakauppaketjussa. Meillä innokas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Odotamme sinulta rohkeaa ja iloista asiakaspalveluasennetta, halua tarttua toimeen ja (kassa- sekä noutopihamyyjiltämme) vähintään 18 vuoden ikää. Työkokemus kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Haemme tulevaisuuden rautakaupan supertähtiä kaikille osastoillemme:

- Kassatoiminnot
- Työväline
- Piha ja puutarha
- Sisustus
- Rakennustarvike
- Noutopiha

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 19.2.2023 mennessä osoitteeseen jarno.kuusisto@k-rauta.fi

Tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä ajalla huhtikuu – elokuu (työn aloitus, kesto sekä viikkotyötunnit sovittavissa).

Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viimeistään viikolla 9. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jarno Kuusisto, jarno.kuusisto@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös