Kesätöihin K-Rauta Hämeenlinnaan

Suomi: Hämeenlinna, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.12.2022
Haku päättyy 20.2.2023
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä K-Raudassa olet mukana parantamassa suomalaisten piha-rakkaussuhdetta ja helpottamassa remppaprojekteja vilkkaimpaan sesonkiaikaan.

K-Rauta Hämeenlinnassa työskentelet 25 hengen iloisessa porukassa. Kesäsesongin aikaan meillä käy paljon asiakkaita ja palvelemme heitä laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa, rennolla mielellä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Saat kokemusta kaupan työstä ja asiakaspalvelusta Suomen suurimmassa rautakauppaketjussa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Odotamme sinulta rohkeaa ja iloista asiakaspalveluasennetta, halua tarttua toimeen ja vähintään 18 vuoden ikää. Työkokemus kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Haemme kesätyöntekijöitä noutopihalle, puutarhamyymälään sekä myymälän palvelupisteelle.

Hae siis meille! Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 20.2.2023 mennessä osoitteeseen heidi.korpi@k-rauta.fi

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.-31.8.2023 (kesto sovittavissa). Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Toukonen, puh. 0505607984 / teemu.toukonen@k-rauta.fi tai Heidi Korpi, puh. 0447615572 / heidi.korpi@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös