Myyjä/osastovastaava herkkutorille K-Supermarket Malminmäki, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.11.2022
Haku päättyy 11.12.2022
MYYJÄ/OSASTOVASTAAVA HERKKUTORILLE (37,5 h/vko) K-SUPERMARKET MALMINMÄKEEN

Haemme lihan- ja kalankäsittelytaitoista myyjää/osastovastaavaa herkkutorille. Työ sisältää herkkutorin hoitamisen, kehittämisen ja kaiken siihen liittyvän työn. Työ sisältää työskentelyä myös muilla osastoilla tarpeen mukaan.

Sinun tulee osata käsitellä kalaa ja lihaa sekä osata myydä niin lämpimiä kuin kylmiä ruokia. Olet hyvä asiakaspalvelija ja pystyt tarvittaessa suosittelemaan asiakkaalle erilaisia ruokia ja niiden valmistusohjeita. Työ vaatii ehdottomasti aiempaa kokemusta lihan- ja kalankäsittelystä. Katsomme myös eduksi K-ryhmän järjestelmien sekä omavalvontajärjestelmän tuntemuksen, mutta tarvittaessa perehdytämme niiden käyttöön. Myös kassan osaaminen plussaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (37,5 h/vko). Työ on pääasiassa aamuvuoroa. Työajat vaihtelevat klo 6-22 välillä.
Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.
Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen toni.gronqvist@k-supermarket.fi 11.12.2022 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomiomme vain sähköisesti tulleet hakemukset, emmekä vastaa puhelin tiedusteluihin.

K-supermarket Malminmäki /
T. Grönqvist Oy
Malminkorpi 2
02280 Espoo
toni.gronqvist@k-supermarket.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös