Myyjä palvelutiskille (30 h/vko) uudistuvaan K-Citymarket Lielahteen

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.11.2022
Haku päättyy 30.11.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme innostuneita ihmisiä huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus meillä ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus kaupan alasta on plussaa.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta kaupan alasta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- valmiutta työskennellä ilta- ja aamuvuoroissa sekä viikonloppuisin
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle :
- uudistuvan työympäristön
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi 30.11.2022 mennessä osoitteeseen marko.strand@citymarket.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

----------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös