Projektimyyjä K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 22.11.2022
Haku päättyy 4.12.2022
Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet vastaamaan asiakkaidemme monipuolisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja osaavan projektimyyjän vakituiseen työsuhteeseen tukemaan ja edistämään sisustamisen ja kodin kalustamisen tuoteryhmien myyntiä K-ryhmän rakentamisen yrityspalvelun asiakkaille pääkaupunkiseudulla. Tuet osaltasi muita myyjiämme ja showroomimme henkilökuntaa jo olemassa olevan asiakaskunnan parissa ja osaat tarvittaessa rakentaa myös uusia asiakassuhteita. Huolehdit myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko hankintaputken ajan kaupan tekemisestä tuotteiden toimitukseen. Käytettävissäsi on Keskon rakentamisen ja talotekniikan kaupan koko tuotteiden ja palveluiden kirjo.

Odotamme sinulta
- rakennusalan yritysasiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta
- riittävää tuotetuntemusta sisustamisen ja kodin kalustamisen tuotteista (mm. keraamiset laatat, lattiapäällysteet, kylpyhuonekalusteet)
- kaupallista tai teknistä koulutusta
- aiempaa kokemusta yritysasiakasmyynnistä
- positiivista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- kykyä johtaa omaa työtä järjestelmällisesti ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- mahdollisuutta liikkua asiakkaiden parissa pääkaupunkiseudulla

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä.

Tarjoamme sinulle
- todella mielenkiintoisen työtehtävän, jonka sisältöön sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osana isoa organisaatiota
- laadukkaan tuote- ja palveluvalikoiman työsi tueksi
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen koulutuksineen

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uusiutuen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Soriola, puh 040 418 1846.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös