Vuorovastaava K-ryhmään Rovaniemen tukkuun

Suomi: Rovaniemi, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 16.11.2022
Haku päättyy 4.12.2022
Oletko energinen ja innostunut tiimipelaaja, joka etsii monipuolista ja toimeliasta työtä? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme vuorovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että palvelukokemus Kespron Paikkakunnan tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Vuorovastaava vastaa vuorossaan keräilyn ja kuormanpurun oikea-aikaisesta toiminnasta sekä laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä toimitus- että noutoasiakkaille. Vastaat lisäksi tukun asiakkaiden yhteydenottoihin ja palvelupyyntöihin tukussa, puhelimitse sekä sähköisesti sekä huolehdit reklamaatioiden sujuvasta hoidosta ja seurannasta. Tehtävässäsi huolehdit siitä, että tukun palvelukokemus ylittää asiakkaidemme odotukset.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa kaupan tai logistiikka-alan koulutusta
- Foodservice-alan ja sen logistiikan tuntemusta
- esimieskokemusta
- vastuunottokykyä ja johdonmukaisuutta vuoron suunnittelussa
- iloista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- positiivista mieltä ja reipasta, oma-aloitteista työotetta sekä hyviä työyhteisötaitoja
- mahdollisuutta työskennellä kaikkina tukun aukioloaikoina (Kespron Rovaniemen tukussa työajat sijoittuvat ma-pe klo 7-17, la klo 9-13 ja su klo 9-12)
- Ms Office -ohjelmien ja SAPin sujuvaa käyttöä
- sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä tukun eri työtehtävissä
- tarvittavan perehdytyksen
- työehtosopimuksen mukaisen palkan
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kespro on osa K-ryhmää ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkaat. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat viidestä myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuun alkupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 0505125814/tomi.ikonen@kesko.fi.

Lähetä hakemuksesi 4.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta, kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja palkkaus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös