Myyjiä, K-supermarket Levi, Kittilä

Suomi: Kittilä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.11.2022
Haku päättyy 5.12.2022
K-supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa innokasta myyjää hevi-osastolle sekä sesonkiviikoille hyllyttäjiä. Hedelmä- ja vihannesosaston myyjän työt painottuvat myöhäisaamusta alkaviksi ja töitä on myös viikonloppuaamuisin. Töihin kuuluu kaupan käyntikortista – upeasta, tuoreesta ja monipuolisesta hevi-osastosta huolehtiminen ammattitaitoisen osastovastaavan työparina.

Työtä heti jatkuen määräaikaisena huhtikuun 2023 loppuun. Haemme osastomyyjää ensisijaisesti koko-aikaiseen työsuhteeseen (37,5 h viikossa). Palkkaus kaupan tes. Kevään tilanteesta riippuen voi olla mahdollisuus myös jatkaa pitempään työsuhteeseen. Lisäksi etsinnässä Sesongin kiireisimpiin piikkeihin (vkot 51-1 ja 7-14) etsimme lisäkäsipareja hyllytykseen ja verkkokauppaan.  

Edellytämme reipasta, ratkaisukeskeistä otetta työntekoon sekä iloista palveluasennetta. Tehtävään perehdytetään joten kokemus ei ole välttämätöntä. Toki kokemus päivittäistavarakaupan tehtävistä on ehdoton plussa. Myös englannin kielen taidosta on turistikeskuksessa hyötyä. 

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työn ja upean työympäristön
- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä 

Täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen riikka@levimarket.fi Puhelimitse tavoitat rekrytoinnista vastaavan Riikka Syväjärven numerosta 040 1899 638.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös