LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄ/VARAKOKKI (30h/vko) Neste K Puijonlaakso, Kuopio

Suomi: Kuopio, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.10.2022
Haku päättyy 9.12.2022
Oletko aidosti innostunut ruoan ja asiakaspalvelun parissa työskentelystä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaamme arvostavat hyvää palvelua, erinomaista autonpesua, laadukkaita polttonesteitä sekä maukasta lounasta, jota meiltä saa.

Haluamme innostuneen liikenneasematyöntekijän huolehtimaan siitä, että asiakas lähtee hymyssä suin pois ja haluaa palata aina uudelleen. Neste K Puijonlaaksossa haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävällä ja avaralla liikenneasemalla vain muutaman km päässä Kuopion keskustasta. Kokemus liikenneasematyöstä ei ole pakollista mutta kokemus lounaskokkina työskentelystä on edellytys, myös ravintola/kahvila-alan työkokemus on plussaa. Työ alkaa 2.1.2023 ja on vakituinen työsuhde, n. 30 h viikossa. Työ on pääasiassa liikenneasematyöntekijän työtä, lounaskokkina toimimista on pääkokin loma-aikoina sekä muina poissaolopäivinä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä ja ripeää asennetta nopeasti vaihtuviin tilanteisiin päivän aikana
- vastuunottokykyä sekä kykyä tarttua kaikkiin työtehtäviin liikenneasemalla
- aiempaa kokemusta lounaan valmistamisesta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä klo 06.00 - 22.00 välillä
- hygieniapassia
- veikkauskoneen osaaminen on plussaa
- K-ryhmän kassajärjestelmän osaaminen on plussaa

Pääset suomalaisen liikenneasemaketjun etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta Neste K:n asiakaspalvelussa. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- vakituisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun

Liikenneasematyö on Neste K:lla innostavaa ja monipuolista ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään, Neste K:lle


Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Laituri puh 040-5888231
Lähetä hakemuksesi 9.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös