Myyjiä (14-21h/vko) K-Market Töölöntori, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 18.11.2022
Haku päättyy 30.11.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reippaita myyjiä vakituisiin työsuhteisiin 14-21 h/vko K-Market Töölöntorille. Työvuorot sijoittuvat pääosin iltaan ja viikonlopuille.

Töölöntori on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Market. K-Market Töölöntori sijaitsee Töölöntorin laidalla ja palvelee pienistä neliöistään Suomen kiistattomasti parasta asiakaskuntaansa! Meillä työskentelet jokaisessa työvuorossa yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Työtehtävät ovat monipuolisia kaikkea palvelutiskiltä kassatyöhön saakka. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kuorman purkua ja kaupan muita töitä. Kyseessä on siis hyvin monipuolinen kaupan-alan työ, joten olethan valmis tekemään kaikkia työtehtäviä monipuolisesti. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- palvelutiskikokemus nähdään eduksi mutta ei ole pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Olli Piekkala, sähköposti olli.piekkala@k-market.com.
Lähetä hakemuksesi 30.11.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös