Huolto-ja kiinteistövastaava Kalatukku E. Erikssonille

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 24.10.2022
Haku päättyy 31.3.2023
Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys niin suomalaisten huippuravintoloiden tarjontaan kuin luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi vastuullisen laadun menestystarinaan.

Haemme tuotantolaitoksemme energiseen ammattilaisjoukkoon huolto- ja kiinteistövastaavaa. Työ on vakituinen. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja olet luonteva osa toimen kehittämistä.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta huolto ja kiinteistö tehtävistä, voimassa olevaa hygieniapassia sekä hyvää fyysistä kuntoa ja ripeää työotetta. Sujuva suomenkielentaito on tehtävässä tarpeellinen. Töihin valitun tulee toimittaa myös salmonellatodistus.

Kalatukku E. Eriksson on helsinkiläinen kala-alan yritys, joka palvelee ravintola- ja vähittäiskauppa-asiakkaita tarjoamalla huippulaatuisia kalatuotteita kaikkialle Suomeen. Tekemisen keskiössä on seafood-tuotteiden jalostaminen asiakkaiden toiveiden mukaan. Toimipisteemme löydät Helsingin Roihupellosta. Meitä Erikssonilaisia on siellä töissä n. 70 henkilöä. Kalatukku E. Eriksson on osa K-ryhmään kuuluvaa Kesproa.

Odotamme sinulta

- Innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia
- Itsenäistä ja huolellista otetta työhön
- kokemusta huolto- ja kunnossapitotehtävistä
- tietämystä talotekniikasta sekä tietotekniikan perusteista
- valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
- vähintään 18-vuoden ikää
- hygieniapassia (autamme tarvittaessa)
- suullista suomen kielen taitoa, englanninkielentaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan
- K-ryhmän henkilökuntaedut
- työtehtävää tukevia koulutuksia

Mikäli ylläoleva kuvaus kiinnostaa, hae paikkaa 31.3.2023 mennessä. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilöiden löytyessä paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hekko arkisin kello 10-14, Puh.0207639327

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös