Osastopäällikkö, K-Citymarket Vantaa Jumbo

Suomi: Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 23.9.2022
Haku päättyy 5.10.2022
Oletko aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin johtamisen ammattilainen? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään vakituiseen työsuhteeseen innokkaan ja osaavan pukeutumisen ja vapaa-ajan osastopäällikön tekemään kauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat siitä, että kaupassa olisi kiva käydä ja että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa. Sinulla on vastuu tavaratalon päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta tavaratalosta vastaavan tavaratalojohtajan alaisuudessa. Toimit yhdessä kodin osastopäällikön kanssa henkilöstön esimiehenä ja olet vastuussa kaikkien osastojen toimintojen sujuvuudesta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta
- kaupallista koulutusta ja/ tai aiempaa kokemusta esimiestyöstä
- vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- positiivista ja energistä työotetta
- vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita
- sujuvaa suomen kielitaitoa

Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan menestyvässä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle
- monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista esimiestehtävää
- hektisen työympäristön jossa jokainen päivä on erilainen
- mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut


K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija seitsemässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tavaratalojohtaja Tiina Tatli, puh. 050 368 1384.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Käy myös kurkkaamassa Tuomaksen ajatukset työstään osastopäällikkönä.
https://youtu.be/bxTnGTFamuY


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös