Osastovastaava K-Market Tikkuri, Vantaa

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.9.2022
Haku päättyy 4.10.2022
Onko ruuanlaitto intohimosi? Haluatko kehittää itseäsi ja nähdä oman käden jäljen? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme ammattitaitoista kokkia/myyjää vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko).

K-Market Tikkuri on alueensa voimakkaimmin kehittyviä kauppoja, jossa nopea asiointi ja kaupan oman keittiön tuotteet ovat merkittävä painopistealue. Haemme merkittävää myynninkasvua omilla tuotteilla ja tarvitsemme tiimiimme vahvistusta. Kehitämme omia tuotteita asiakastarpeiden ja trendien mukaisesti luodaksemme parempaa asiakaskokemusta. Hyvä työyhteisö ja työssäviihtyvyys ovat meillä liikeidean yksi kulmakivistä, joka on meillä aito vahvuus.

Haemme kokkia/myyjää vastaamaan kaupan oman keittiön tuotteiden valmistuksesta ja tuotekehityksestä. Aikaisempi kaupan työkokemus katsotaan myös eduksi, mutta ei ole pakollinen. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja palvelu ovat meille kunnia-asioita, lisäksi edellytämme erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Toivomme sinulta:
- useamman vuoden kokemusta ruuanvalmistuksen työtehtävistä
- aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan ja halua toteuttaa itseään
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
- voimassa olevaa hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Pekka Haimila, sähköposti: olli-pekka.haimila@k-market.com.

Lähetä hakemuksesi 4.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------

Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös