Palvelutiskin vastuuhenkilö K-Supermarket Lempola, Lohja

Suomi: Lohja, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 19.9.2022
Haku päättyy 15.10.2022
Kiinnostaako ruoan parissa työskentely ja uuden ideointi? Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Palatko halusta päästä tuomaan oman panoksesi ja näkemyksesi kaupan kehittämiseen?

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä helppoja ruokaratkaisuja arkeen ja herkkuja juhlaan. Haemme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja ammattitaitoista kala-, liha- ja ruokamestaria K-Supermarket Lempolaan Lohjalle.

Meille tärkeää on luoda asiakkaidemme toiveiden mukaista ruokakauppaa, jossa asioinnin helppous ja vaivattomuus sekä matkan varrelta tarttuneet uutuudet ja herkut tuovat kauppareissun jälkeen hyvän mielen, ja jossa voimme palvella arkena ja sesongeissa Lohjan sekä lähialueen asukkaita mahdollisimman kattavasti.

Vastuullesi kuuluu palvelutiski, jossa huolehdit palvelusta, laadusta, omavalvonnasta, kannattavuudesta sekä ruokamaailmasta jatkuvasti toimintoja kehittäen ja ajanhengessä eläen. Toimit esimerkkinä, huolehdit erinomaisesta asiakaspalvelusta, kehität valikoimaa ja huolehdit tilauksista. Työhösi kuuluu jatkuva seuranta ja analysointi ja lisäksi olet valmis perehdyttämään muut osastosi toimintatapoihin ja kasvattamaan uusia moniosaajia. Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja kaupan kokonaisuutta.

Työskentelet mielelläsi yhteistyössä muiden osastojen kanssa ja pyrit aina erinomaiseen asiakaspalveluun ja kauppakuntoon. Arvostamme kykyä ja halua ratkaista ongelmia, toimia paineen alla ja ottaa vastuuta. Emme etsi täydellisyyttä, tärkeintä on aito into ja halu kehittää osastoa sekä kuunnella asiakkaita ja heidän toiveitaan.

Odotamme sinulta:

- asiakaslähtöisyyttä sekä avointa ja iloista asennetta
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suunnitelmallisuutta, laatua ja nopeutta
- vastuunottokykyä sekä oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa ja vähintään 18-vuoden ikää
- voimassa olevaa hygieniapassia
- mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:

- mahdollisuuden ideoida ja toteuttaa itseäsi
- monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn
- K-ryhmän ja oman talon ostoedun
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- sopimuksen mukaisen palkan

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja palkkatoiveesi 15.10.2022 mennessä CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen marko.saarela@k-supermarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös