Lounaskokki Neste K Puijonlaakso, Kuopio

Suomi: Kuopio, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 16.9.2022
Haku päättyy 5.10.2022
Oletko aidosti innostunut ruoan parissa työskentelystä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Meidän lounaamme on tunnetusti Kuopion maukkaimpia ja saa jatkuvasti asiakkailta kiitosta. Onko sinun taitosi loistaa tässä tehtävässä?

Haluamme innostuneen lounaskokin huolehtimaan siitä, että arkilounaskokemus Neste K Puijonlaaksossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävällä ja avaralla liikenneasemalla vain muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Kokemus lounaskokkina työskentelystä on edellytys, myös ravintola/kahvila-alan työkokemus on plussaa. Työ alkaa 14.11.2022 kahden viikon perehdytyksellä Koon Keittiön toimintatapoihin, ennen kuin nykyinen kokkimme jää opintovapaalle 1.12.2022. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko.

Toivomme sinulta:

- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä ja ripeää asennetta nopeasti vaihtuviin tilanteisiin päivän aikana
- vastuunottokykyä sekä kykyä tarttua kaikkiin työtehtäviin keittiössä
- luovuutta loihtia ”kävystä lehmä” muuttuvissa tilanteissa
- kokemusta lounaslistojen tekemisestä
- kokemusta tilausten tekemisestä hävikin hallintaan, eli koko lounaskeittiön prosessista
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- hygieniapassia

Pääset suomalaisen liikenneasemaketjun etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta Koon Keittiön maukkaan kotiruokalounaan muodossa. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- Koon Keittiön reseptiikan työn tueksi
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- vakituisen työn arkisin klo 06.00 - 13.30
- hauskat ja innostavat työkaverit
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun

Liikenneasematyö on Neste K:lla innostavaa ja monipuolista ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään, Neste K:lle


Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Laituri puh. 040-5888231.
Lähetä hakemuksesi 5.10.2022 mennessä osoitteeseen nina.laituri@nestek.fi

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös