Kausiapulaisia rengassesonkiin K-Auto, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.9.2022
Haku päättyy 7.10.2022
Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausiapulaisia rengassesonkiin ajalle
10.10.-23.12.2022. (kesto sovittavissa)

Tarvitsemme mekaanikkoja renkaiden vaihtoon, varastomiehiä hoitamaan logistiikkaa sekä työnjohtoa asiakaspalveluun K-Auto Espoon Audi ja Volkswagen toimipisteisiin.

Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluu mm. inventointi, renkaiden siirtely. Tehtävä on fyysinen ja vaatii hyvää kuntoa ja myös raakaa voimaa. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.

Renkaiden vaihtajan toimenkuvaan katsotaan mekaanikon koulutus ja ajokortti eduksi.

Työnjohtajan toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, laskutus ja töiden suunnittelu.

Odotamme sinulta:
- ajokorttia
- oma-aloitteisuutta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja rengaslogistiikan tehtävästä antaa varaosavastaava Kerkko Helmijärvi, 050-5631900
ja rengasmekaanikon ja työnjohtajan tehtävästä korjaamopäälliköt Juha Kaskinen, 050-4425169 ja Tommi Pakkanen, 050-3756365.

Lähetä hakemuksesi 7.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta, kuitenkin mahdollisimman pian sillä tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös