Avainasiakaspäällikköjä K-ryhmään

Suomi: Uusimaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 16.9.2022
Haku päättyy 2.10.2022
Ovatko myynti, asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Innostutko haasteista? Kykenetkö työskentelemään paineiden alla ja teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen?

Kespro kasvaa voimakkaasti. Etsimme nyt kahta uutta rautaista myynnin ammattilaista vahvistamaan pääkaupunkiseudun myyntitiimiämme. Avainasiakaspäällikön roolissa sinulla on ymmärrystä ravintolaliiketoiminnasta ja olet aidosti kiinnostunut ravintola-alan ilmiöistä sekä tunnet alan vaikuttajia. Tehtäväsi on palvella yksityisen HoReCa-sektorin asiakkaitamme tarjoamalla heille soveltuvia palveluita ja ratkaisuja elintarvikkeiden, alkoholin ja ruuanvalmistusvälineiden tuoteryhmistä. Työnkuvasi rakentuu osittain jo olemassa olevien foodservice -asiakkaiden hoitamisesta ja kehittämisestä, mutta tulet myös tekemään aktiivista uusasiakashankintaa.

Odotamme sinulta:
- foodservice -alan tuntemusta
- näyttöä tuloksellisesta BtoB-myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta
- AMK-tason koulutusta, esim. tradenomin tai restonomin tutkintoa
- asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä
- asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
- hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- energistä ja positiivista asennetta
- tietojärjestelmien tuntemusta (mm. Office, SAP)
- suomen- ja englanninkielen taitoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vaativista neuvotteluista
- pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä

Kesprossa saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin foodservice-alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Meitä kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä ja olet osana huippujengiä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön ja Kesko-konsernin edut.

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Petri Nietula puhelimitse 01053 24018 (tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16).
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.10.2022 oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo prosessin aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Takaisin ylös