Myyjiä palvelutiskille (30-37,5 h/vko) K-Citymarket Rovaniemi

Suomi: Rovaniemi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 4.8.2022
Haku päättyy 21.8.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja haluat työskennellä ruokatuotteiden parissa?

Haemme innostuneita myyjiä palvelutiskillemme vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että kauppakokemus juuri täysin uudistetussa K-Citymarket Rovaniemessä ylittää asiakkaidemme odotukset.

Palvelutiskin myyjän työ sisältää asiakaspalvelua palvelutiskillä, raaka-aineiden käsittelyä, kaupan omien tuotteiden valmistusta, kahviossa työskentelyä sekä kauppakunnosta huolehtimista. Työskentelemme kaikkina kaupan aukioloaikoina aamu-, väli- ja iltavuoroissa. Palvelutiskimyyjän tehtäviin eduksi katsomme ravintola-alan kokemuksen tai koulutuksen sekä lihan ja kalan käsittelytaidot.

Edellytämme sinulta:
• Hygieniapassia
• Vähintään 18-vuoden ikää
• Aitoa kiinnostusta ruokaa ja elintarvikkeiden käsittelyä kohtaan

Tarjoamme sinulle:
• Vastuullisen työpaikan ja loistavan työympäristön
• Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
• K-ryhmän henkilökuntaedut

Työtehtävän tiedot:
• Sopimustunnit: 30–37,5 h/viikko
• Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: jukka.vornanen@citymarket.fi 21.8.2022 mennessä. Kerrothan hakemuksella toiveesi työtuntien suhteen.

Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös