Myyjiä (15-30h/vko) K-Market Matinkylä, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 3.8.2022
Haku päättyy 31.8.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä kyläkauppahenkisessä K-Market Matinkylässä. Kauppamme on auki vuoden jokaisena päivänä, joten odotamme työntekijän pystyvän tekemään töitä kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Haemme kyläkauppahenkisiä asiakaspalvelijoita huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Matinkylässä ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja tehokkaassa kauppatilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Haemme työntekijöitä pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työkokemus kaupan alasta katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole pakollista, sillä koulutamme uudet työntekijät uusiin tehtäviin.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään Matinkylän omaa kyläkauppaa lähialueen asiakkaiden näköiseksi.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Juuso Oikarinen, puh 0505146394.
Lähetä hakemuksesi 31.08.2022 mennessä sähköpostitse juuso.oikarinen@k-market.com. Työpaikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös