Kaupan vastuumyyjä (30-37,5h/vko) K-Supermarket Haaga, Helsinki

Suomi: Uusimaa, Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 2.8.2022
Haku päättyy 15.8.2022
Haluaisitko sinä työskentelemään Haagan omaan kyläkauppaan? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa! Kannustamme, kunnioitamme ja tervehdimme toinen toisiamme sekä asiakkaita. Varmistamme asiakkaiden tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa. Näin syntyy meidän juttu!

Haluamme löytää innostuneen kaupan työntekijän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus uudistetussa K-Supermarket Haagassa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kaupan työntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. K-Supermarket Haaga sijaitsee Helsingissä osoitteessa Tunnelitie 5. Kokemus tai koulutus kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- Reipasta ja joustavaa asennetta
- Kykyä sekä tiimityöskentelyyn, että itsenäiseen työhön
- Mahdollisuutta työskennellä erilaisissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, mutta pääpainona iltatyöskentely.
Kauppa on avoinna 7-23 ja työvuorot ovat 8h tai 6h pituisia.
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia
kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- Hyvän työyhteisön
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.8.2022 mennessä osoitteeseenjulia.salmela@k-supermarket.fi aiheena ”Työhakemus Haaga”. Kerrothan hakä kellonaikoina pystyisit työskentelemään. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Paikat täytetään
heti sopivan henkilön löydyttyä.Tiedustelut julia.salmela@k-supermarket.fi

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa,
rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös