Myyjä sisustusosastolle, K-Rauta Espoon keskus

Suomi: Uusimaa, Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 2.8.2022
Haku päättyy 23.8.2022
K-Rauta Espoon keskus on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta-kaupalla.

Myy¬jä (37,5h/vko), K-Rauta, Es¬poon kes¬kus


Etsimme K-Rauta Espoon keskukseen sisustusosastolle myyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Myyjän työnkuva sisältää myyntityön lisäksi asiakaspalvelua, hyllyttämistä, keräilyä ja järjestelytehtäviä työtehtävästä riippuen. Asiakkaan projektin mukaan myyt hänelle kaiken tarvitsemansa ja teet asiakkaista suosittelijoitasi.

Tässä porukassa parhaiten viihtyvät ja pärjäävät toimeen tarttuvat ja rautaisella asiakaspalvelutaidolla varustetut myyjät. Aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta sekä halua oppia uutta.

Toivomme sinulta:

- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
- aitoa intoa ja positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä yli osastorajojen


Tarjoamme:
- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- K-ryhmän henkilöstö edut
- perehdytyksen työhön


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 23.8.2022 mennessä osoitteeseen esko.tenho@k-rauta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa esko.tenho@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös