Kaupan työntekijä (30-35 h/vko tai 37,5h /vko) K-Supermarket Kellokoski

Suomi: Uusimaa, Tuusula, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.8.2022
Haku päättyy 15.8.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen kaupan työntekijän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus uudessa
K-Supermarket Kellokoskessa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kaupan työntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen.
K-Supermarket Kellokoski sijaitsee Kellokoskella osoitteessa Vanha Valtatie 189. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- Reipasta ja joustavaa asennetta
- Kykyä sekä tiimityöskentelyyn, että itsenäiseen työhön
- Mahdollisuutta työskennellä erilaisissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, mutta pääpainona iltatyöskentely. Kauppa on avoinna 7-22 ja työvuorot ovat 8h tai 6h pituisia.
- Hyvää suomenkielen taitoa
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- Hyvän työyhteisön
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.8.2022 mennessä osoitteeseen
janne.jutila@k-supermarket.fi aiheena ”Työhakemus Kellokoski”. Kerrothan hakemuksessasi milloin olisit valmis aloittamaan ja kuinka monta vuoroa pystyisit tekemään viikossa. Kerro myös minä kellonaikoina pystyisit työskentelemään. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut janne.jutila@k-supermarket.fi
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös