Osastopäällikkö, K-Citymarket Espoo Sello

Suomi: Espoo, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 4.8.2022
Haku päättyy 17.8.2022
Oletko aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin johtamisen ammattilainen? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineen alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään vakituiseen työsuhteeseen innokkaan ja osaavan osastopäällikön tekemään kauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat siitä, että kaupassa olisi kiva käydä ja että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa. Sinulla on vastuu tavaratalon käyttötavaraosaston päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta tavaratalosta vastaavan tavaratalojohtajan alaisuudessa. Toimit myyjä henkilöstön esimiehenä ja olet vastuussa käyttötavaran monipuolisista toimintojen sujuvuudesta ja kehittämisestä. Vastaat siitä, että myymälä ja varasto ovat kunnossa. Johdat kuormarutiinit, esillepanot ja hyllysaatavuuden sujuvasti ja innostaen. Markkinointi ja sesongit nousevat ennakoiden asiakkaidemme saataville. Luotat itseesi ja osaat tehdä arjen keskellä kaupallisia päätöksiä.

Odotamme sinulta:
- kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä
- vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- paineensietokykyä
- positiivista ja energistä työotetta
- vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita
- sujuvaa suomen kielitaitoa

Meitä K-Citymarkettilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan menestyvässä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista esimiestehtävää
- mahdollisuutta kasvaa kaupan alan huippuesimieheksi
- näköalapaikan kehittyvään kauppapaikkaan ja ketjuun
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut


K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija seitsemässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tavaratalojohtaja Matti Alilonttinen, matti.alilonttinen@citymarket.fi tai puhelimitse p. 044 5024865.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Käy myös kurkkaamassa Tuomaksen ajatukset työstään osastopäällikkönä.
https://youtu.be/bxTnGTFamuY
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös