Kaupan moniosaaja, vastuumyyjä (30-37,5 h/vko) K-Market Merihaka, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.7.2022
Haku päättyy 13.8.2022
K-market Merihaka on alueensa paras lähikauppa, joka sijaitsee Helsingin Merihaassa, Hakaniemen vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, minkä johdosta tarvitsemme lisää aidosti asiakaspalveluhenkisiä, positiivisia ja osaavia huipputyyppejä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi ja avainpelaajaksi palveluhenkistä ja reipasta moniosaajaa. Viikkotyöaikasi on keskimäärin 30–37,5 tuntia. Vastaat omalla työvuorollasi asiakaspalvelun tasosta ja kauppakunnosta yhdessä kassamyyjän kanssa. Työsi sisältää mm. iltavuorovastaavan tehtäviä (esim. kauppakunnon ylläpito, kaupan sulku ja ongelmanratkaisu), vastaat myös kassan tauotuksesta ja ruuhka-avusta sekä tuotteiden esillepanosta, jotka painottuvat iltavuoroissa teollisiin elintarvikkeisiin. Työ on fyysisesti raskasta ja hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Olet jo valmiiksi ammattitaitoinen moniosaaja, jolla on kokemusta (vähintään 3-5 vuoden ajalta) ruokakaupan eri osa-alueilta. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kieltä, muu kielitaito on eduksi. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta.

Edellytämme aitoa kiinnostusta ja sitoutumista tulokselliseen työskentelyyn. Kaupallisesta peruskoulutuksesta ja K-ryhmän järjestelmien tuntemisesta (SAP 2.0, K-valikoima, Qlik Sense, K-netti, SCPOS) on etua. Yhtenä tärkeimpänä valintakriteerinä näiden lisäksi meillä on kyky aitoon yhteistyöhön, koska vastaat omalta osaltasi vuorovaikutustaitojen parantamisesta koko työyhteisössä. Osaat iltavastaavana perehdyttää valmentavan johtamisen periaatteiden mukaisesti myös muita työntekijöitä ja pidät yllä omaa ammattitaitoasi aktiivisesti.

Osana K-ryhmää tarjoamme sinulle lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena oman työsi ohella. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistat itsesi ja haluat olla osa K-market Merihaan kehittyvää tiimiämme, laita hakemus tulemaan. Työ alkaa viimeistään 1.9., mutta voit aloittaa tarvittaessa jo aiemmin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.8.2022 osoitteeseen esa.rantala@k-market.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Esa Rantala p. 040 753 0206.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoitavasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös