Myyjä (5h/vko) K-Market Sörnäistenniemi, Kalasatama

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.8.2022
Haku päättyy 25.8.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa ilmapiirissä.

Asiakas on meille aina tärkein, joten odotamme sinulta iloista ja positiivista palveluasennetta. Kalasataman asiakaskunta on upeaa. Odotamme myös reipasta otetta työhön ja vastuunottokykyä. Pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn ja mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla.

Odotamme sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja kokemusta kassamyyjän tehtävistä. K-ryhmän kassajärjestelmän, veikkauksen ja pakettipalveluiden osaamisesta on etua. Työt ovat suurimmaksi osaksi ilta- ja viikonloppupainotteisia, joten sinun tulee pystyä työskentelemään niinä aikoina. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Palkkaus kaupan TES mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.8. mennessä osoitteeseen esa.kukkonen@k-market.com. Hakemukset luetaan 8.8. alkaen vastaavan palattua kesälomalta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otamme yhteyttä haastattelua varten ja vastaamme vain haastatteluun kutsuttaville.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös