Kassatyöntekijä K-Rauta Merituuli

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 22.6.2022
Haku päättyy 13.7.2022
Haussa hyviä työntekijöitä - tarjolla hyviä työpaikkoja!

K-Rauta Merituuli Espoon Suomenojalla hakee iloisen ja ammattitaitoisen joukon vahvistukseksi kassatyöntekijöitä! Kyseessä on kokoaikainen (37,5 h/vko) työ.

Olethan täysi-ikäinen, positiivinen, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen. Toivomme halua ja intoa hyvään asiakaspalveluun ja uuden oppimiseen. Kokemus, rautakaupan tuotteiden tuntemus ja reipas asenne ovat aina plussaa, kuten näissä hommissa yleensäkin.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Liity mahtavaan porukkaamme todelliselle rautakauppa-alan näköalapaikalle! Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää 13.7.2022 mennessä sähköpostilla myymäläpäällikkö Toni Jokiselle: toni.jokinen@k-rauta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Jokinen, toni.jokinen@k-rauta.fi.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös