Liikenneasematyöntekijöitä (30-37,5 h/vko) Neste K Rajatorppa, Vantaa & Neste K Munkkiniemi, Helsink

Suomi: Uusimaa, Helsinki, Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 17.6.2022
Haku päättyy 17.7.2022
Liikenneasematyöntekijöitä (30-37,5 h/vko) Neste K Rajatorppa, Vantaa & Neste K Munkkiniemi, Helsinki

Oletko oma-aloitteinen ja kiinnostunut liikenneasematyöstä? Neste K ilahduttaa ihmisiä paremmalla pysähdyksellä kaupungissa ja matkan varrella. Neste K -asemat on uudistettu ruokaisiksi ja viihtyisiksi liikenneasemiksi. Asiakkaille tarjotaan laadukkaat ja yksilölliset liikennepalvelut paremman pysähdyksen taktiikan mukaisesti nopeasti ja vaivattomasti.

Haemme kahta reipasta liikenneasematyöntekijää vakituisiin työsuhteisiin (30-37,5/vko) Neste K Rajatorppaan ja Neste K Munkkiniemeen. Työskentely tapahtuu molemmilla asemilla.

Neste K Rajatorppa ja Neste K Munkkiniemi ovat monipuolisia, oivaltavia ja ihmisläheisiä liikenneasemia arjen kiireen keskellä. Koulutamme sinut tehtäviin, ja osaamisen karttuessa on mahdollisuus siirtyä esihenkilö tehtäviin. Meillä Neste K Rajatorpassa- ja Munkkiniemessä on vaihtelevat sekä sovittavissa olevat työajat. Meillä pääset työskentelemään vaihtelevassa ja monipuolisessa työympäristössä. Työ on asiakaspalvelupainotteista.

Vilkkailla liikenneasemillamme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen ja matkan helpottaminen sekä laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kahvila & ravintola puolen tehtävät, mutta näiden lisäksi pääset toimimaan myös asiakasrajapinnassa kassalla, jossa Veikkauksen sekä postitoimintojen tuntemus tulee myös tutuksi.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta työhön sekä paineensietokykyä
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- voimassa olevaa hygieniapassia
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina
- ulospäinsuuntautuneisuutta

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti liikenneasematyön ammattilaiseksi
- K-ryhmän henkilöstöedut

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Lehti, sähköposti petri.lehti@nestek.fi.
Lähetä hakemuksesi 17.7.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydettyä.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------

Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös