Automyyjä K-Auton Volkswagen-myyntiin Vantaalle

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 27.7.2022
Haku päättyy 14.8.2022
Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä - ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja aktiivisen automyyjän tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat itse asiakassuhteittesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun piinkova ammattilainen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
- myynninnälkää, sekä kaupallista koulutusta tai aiempaa kokemusta myyntityöstä
- luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja, sekä kykyä tuottaa erinomainen asiakaskokemus
- sujuvia digitaitoja ja kykyä hyödyntää tekniikkaa monipuolisesti myyntityössä
- halua ja kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- ajokorttia

Meillä asenne ratkaisee – hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi! Avuksesi saat laadukkaan brändin sertifioidut koulutukset tukemaan sinua menestykseen.

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa sekä koulutusta roolisi tueksi
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten työsuhdeauton

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Henri Metsola, henri.metsola@k-auto.fi
Lähetä hakemuksesi 14.08.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.
-----------
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi

K-Auto on osa K-ryhmää, jossa voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
Takaisin ylös