Express-myyjä, Onninen Express Salo

Suomi: Salo, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 13.5.2022
Haku päättyy 30.5.2022
Asiakaspalvelu on asennelaji. Hommassa menestyy avoimella ja positiivisella mielellä. Oletko sinä hyvä tyyppi, joka kuuntelee asiakasta ja kyselee lisää saadakseen tarpeen selville?

Haemme Express-myyjää Salon myymäläämme huolehtimaan siitä, että kauppakokemus myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset ja asiakkaidemme asiointi myymälässä on helppoa ja sujuvaa.

Jos koet, että omaat reippaan ja ammattimaisen asiakaspalveluasenteen, otat vastuuta ja haluat auttaa asiakkaitamme, olet todennäköisesti henkilö, jota etsimme. Katsomme eduksesi, jos tunnet sähköpuolen tuotteet. Arvostamme myös, jos LVIK-ala on sinulle tuttua, samoin kokemus myynti- ja asiakaspalvelusta, mutta ennen kaikkea mahtava asenteesi ratkaisee!

Meillä päivät koostuvat monipuolisesta tekemisestä energisessä ympäristössä ja hyvässä sykkeessä. Työtehtäviin kuuluvat kaikki tehtävät myymälän tavaravirran hallinnasta asiakaspalveluun ja myyntiin. Perehdytämme sinut tehtävään.

Tarjoamme sinulle K-ryhmän hyvien henkilöstöetujen lisäksi monipuolisen ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa, hauskat ja innostavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sinikka Valmiala, puh. 040 7641545. Parhaiten tavoitat Sinikan 18.5 klo 8-12 tai 24.5 klo 13-16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 30.5.2022 oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös