Palvelutiskivastaava (37,5 h/vko) K-Supermarket Levi, Kittilä

Suomi: Kittilä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.5.2022
Haku päättyy 31.5.2022
Palvelutiskivastaava K-Supermarket Leviin Kittilään

Onko hyvä ruoka sinulle intohimo mutta rakastat vielä enemmän palvella asiakkaat tavallista paremmin? Osaatko suunnitella, myydä tavoitteellisesti, seurata menekkiä, kokeilla uutta ja jatkaa kehitystyötä? Oletko tiimipelaaja ja ajatus palvelutiskin kehittämisestä yhdessä työkavereiden kanssa innostaa sinua? Nyt on upea tilaisuus muuttaa lappiin ja tehdä samalla työtä, jota rakastat.

K-Supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä, iloista, kehitys- ja myyntiorientoitunutta palvelutiskivastaavaa. Työtä kesäkuun alusta/sopimuksen mukaan, työaika sijoittuu 5.00 ja 21.30 välille. Haemme palvelutiskivastaavaa koko-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen (37.5 h viikossa).

Odotamme, että palvelutiskivastaavana sinulla on
- kattava ruokaosaaminen
- Innovatiivinen asenne kehittää palvelutiskiämme
- taito käyttää tai valmiudet oppia K-ryhmän uusimpia järjestelmiä
- reipasta, iloista ja palvelualtista asennetta työntekoon

Palvelutiskin vastaavan työssä toimenkuvassa korostuvat ruokaosaaminen ja suunnitelmallisuus ja ennakoinnin taito. Tuotteiden ja valikoiman ylläpito juuri meidän upean toimintaympäristön mukaan. Käytännössä etsimme henkilöä, jonka työnkuva on aamupainotteista ja keskittyy kiireaikana enemmän ruokaan ja kaupan ruokamaailmaan, toisaalta tilanteen mukaan myös kaikki muut palvelutiskin työt kuuluu asiaan. Sesonkiosaaminen on tärkeässä roolissa tässä pestissä ja palvelutiskin henkilöstö muodostaa yhdessä iloisen myyntitiimin.

Tarjoamme sinulle:
- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
- Monipuolisen työn
- Levimarketin omat sekä K-ryhmän henkilökuntaedut

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen info@levimarket.fi, soittamalla tavoitat Riikka Syväjärven numerosta 0401899638.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös