Teollisen osastovastaava (37,5 h/vko) K-Supermarket Pekuri, Oulu

Suomi: Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 8.5.2022
Haku päättyy 22.5.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme.

Haemme tiimiimme osastovastaavaa teollisen osastolle vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) K-Supermarket Pekuriin. Osastovastaavana vastaat osastosi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

K-supermarket Pekuri on Oulun ydinkeskustassa sijaitseva laadukas ruokakauppa jossa palvellaan asiakkaita suurella sydämellä.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta osastovastaavan työstä sekä kaupan järjestelmien tuntemista. Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Sinulla on kykyä ajatella laatikon ulkopuolelta ja kehittää omaa osastoasi jatkuvasti. Emme kuitenkaan hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana oman osastosi erinomaisen kauppakunnon.


Toivomme sinulta:
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen, englannin ja ruotsin kielitaitoa
- K-ryhmän järjestelmien hallinta on suuri etu

Myös aktiivinen ote somesta katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- vaativaa, itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia.
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi 22.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös