Tuoteasiantuntija K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 13.5.2022
Haku päättyy 29.5.2022
Innostutko haasteista? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme K-ryhmään Astiatukku Kespron hankintaan Tuoteasiantuntijaa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.
Vastuullesi kuuluvat avustavassa roolissa tuotevalikoiman kehittäminen, tuoteavausten koordinointi sekä palvelutasosta vastaaminen yhdessä tiimisi muiden ammattilaisten kanssa.
Toimit ratkaisuhakuisesti, oma-aloitteisesti ja joustavasti sisäisten (kuten myynti, markkinointi, varastointi) sekä ulkoisten (kuten tavarantoimittajat) sidosryhmiemme kanssa Kespron tavoitteiden saavuttamiseksi.


Odotamme sinulta:
- AMK-tason kaupallista- tai elintarvikealan koulutusta
- Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja, analyyttisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa
- kiitettäviä taitoja Office 365 -työkaluihin (erityisesti excel)
- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi
- englannin kielen sujuvaa käyttöä, muu kielitaito katsotaan eduksi
- kokemusta foodservicesta ja/tai tukkukaupasta
- intohimoa ruokaa ja foodservice-alaa kohtaan


Kesprossa saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin foodservice-alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tarjoamme sinulle:
- aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön
- kannustavan ja inspiroivan työyhteisön ja K-kampuksen upeat työskentelytilat
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- ammattitaitoisen työyhteisön ja konsernin laajan tuen
- K-ryhmän henkilökuntaedut


Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman puh. 050 3767 135.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.5.2022 oheisen linkin kautta (Vain oheisen linkin kautta jätetyt hakemukset käsitellään). Paikka täytetään 1.8.2022 alkaen.

-----------

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava foodservice-tukkukauppa Suomessa. Haluamme tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet, ja yhteensä heitä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 550. Lisäksi pääkaupunkiseudun asiakkaat saavat Kespron tukkuvalikoiman toimitettuna myös ilman tukkukorttia K-RuokaPro-tukkupalvelun kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös