Automyyjä K-Auto Airportin Cupra & Seat myyntiin, Vantaa

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 12.5.2022
Haku päättyy 1.6.2022
Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä - ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja aktiivisen automyyjän tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. CUPRA & SEAT -mallisto on uudistunut viime vuosien aikana erittäin voimakkaasti. CUPRA Formentor on nuoren barcelonalaisen automerkin ensimmäinen täysin CUPRA:lle suunniteltu automalli. Formentor kiehtoo muotoilullaan, urheilullisuudellaan sekä upeilla yksityiskohdillaan viimeisintä teknologiaa unohtamatta. Pääsimme myös hiljattain lanseeraamaan CUPRA Born -täyssähköauton, ja kysymyksessä on merkin ensimmäinen täyssähköauto. Vastaat itse asiakassuhteittesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
- Kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä myynninnälkää
- Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja, sekä kykyä tuottaa erinomainen asiakaskokemus
- Sujuvia digitaitoja ja kykyä hyödyntää tekniikkaa monipuolisesti myyntityössä
- Halua ja kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan
- Kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Ajokorttia

Meillä asenne ratkaisee – hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi! Avuksesi saat laadukkaan brändin sertifioidut koulutukset tukemaan sinua menestykseen.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden kehittyä osana isoa organisaatiota
- erinomaista koulutusta roolisi tueksi
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten työsuhdeauton
- kannustavan provisiopalkkauksen, kiinteän pohjaosuuden lisäksi

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Santeri Ojala, puh. 0503905370
Lähetä hakemuksesi 01.06.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös