Mekaanikko Porsche Center Turku

Suomi: Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 6.7.2022
Haku päättyy 14.8.2022
Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Porsche Center Turku etsii energiseen ja kasvavaan tiimiinsä mekaanikkoa. Odotamme sinulta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta. Yli 3 vuoden työkokemus premium-automerkin parista luetaan eduksi. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, lisäksi sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hoidat työtehtäväsi tarkasti, ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. AutoMaster toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi.

Omaat lisäksi:
- Loogisen ajattelukyvyn järjestelmälliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn
- Erinomaisen kyvyn dokumentoida suoritettua työtä
- Yleisimmin käytettyjen mittalaitteiden käyttötaidon (multimeter, oskilloskooppi)

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä ja halua oppia uutta
- tarkkuutta ja täsmällisyyttä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- ajokorttia
- sujuvaa englannin kielitaitoa

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Turun automyynnin ja huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Turun omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tarjoamme sinulle:
- huipputason työvälineet
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- K-ryhmän ostoedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 14.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lomakaudesta johtuen, hakemusten käsittelyssä saattaa olla viivettä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Marcus Edenvall (marcus.edenvall (at) porsche.fi), puh. 0440 911 928.


Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.


Palveleva Porsche Center

Porsche Finland (Oy AutoCarrera Ab) on perustettu vuonna 1986, ja toiminut vuodesta 1998 lähtien Suomen virallisena Porsche-maahantuojana, markkinoijana ja uusien Porsche-merkkisten henkilöautojen jälleenmyyjänä. Ensimmäinen, Helsingissä sijaitseva Porsche Center -liikkeemme on saanut vuosien saatossa rinnalleen kolme uutta toimipistettä: vuonna 2009 Tampereella vietettiin uuden Porsche Centerin avajaisia, ja sille teki seuraa vuonna 2013 Turkuun avattu toimipisteemme.

Kaikki Porsche Centerit ovat täyden palvelun autoliikkeitä, jotka palvelevat ammattitaidolla niin uusien Porsche-mallien kuin vaihtoautojenkin, huollon sekä tarvike- ja oheismyynnin osalta. Suomen kolme Porsche Center -liikettämme työllistävät 40 autoalan osaajaa.

Omaa tarinaansa edustamamme merkin kiinnostavuudesta kertoo se, että vuodesta 1998 Suomeen rekisteröityjen Porschejen määrä on tuplaantunut, ja viime vuonna Suomessa rekisteröitiin enemmän Porscheja kuin koskaan aiemmin. Palvelemme teitä mielellämme teille sopivimmassa Porsche Centerissä: Helsingissä, Espoossa, Turussa tai Tampereella.
Takaisin ylös