Myyjä kesäksi K-Market Nöykkiöön (25h/vko)

Suomi: Uusimaa, Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.1.2022
Haku päättyy 20.2.2022
MYYJÄ KESÄKSI K-MARKET NÖYKKIÖÖN (25h/vko)

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.


Meillä K-Market Nöykkiössä työskentelet 14 hengen iloisessa porukassa. Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja erikoisosaamisemme, meillä kaikki myös tekevät kaikkia kaupan töitä.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- monipuoliset työtehtävät
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 20.2.2022 mennessä osoitteeseen noykkio@k-market.com.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6. – 31.8.2022. (kesto sovittavissa).
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 8.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös