Myyjiä kesäksi K-Rauta Kemiin (30-37,5 h/vko)

Suomi: Lappi, Kemi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.1.2022
Haku päättyy 31.1.2022
Haemme 4 työntekijää: Kassamyyjä 30h/viikko, pihamyyjä 30 h/viikko, puutarhamyyjä 37,5h/viikko ja myymälämyyjä 37,5 h/viikko

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas puutarhamyyjä/kassamyyjä/myyjä/pihamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Kemissä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi kaupan tai rakentamisen alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Rauta Kemissä työskentelet reilussa 20 hengen iloisessa porukassa.

K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kerro hakemuksessasi mistä paikasta/paikoista olet kiinnostunut. Lähetä hakemuksesi 31.1. mennessä osoitteeseen jenni.vaaraniemi@k-rauta.fi
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.4 – 31.8. (kesto sovittavissa).
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 6. Lisätietoja tehtävästä antaa Jenni Vaaraniemi, puh 040 708 1579 jenni.vaaraniemi@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös