Myyjiä elintarvikeosastoille ja palvelutiskille (25 h/vko) K-Citymarket Valkeakoski

Suomi: Valkeakoski, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.1.2022
Haku päättyy 26.1.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reippaita myyjiä vakituiseen työsuhteeseen (25h/vko) Valkeakosken K-Citymarketiin elintarvikeosastoille ja palvelutiskille.

K-Citymarket on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Citymarket. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Elintarvikeosastojen myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Myyjän työ palvelutiskillä sisältää asiakaspalvelua palvelutiskillä, kaupan oman keittiön tuotteiden valmistusta, esillepanojen rakentamista, hyllyttämistä ja kauppakunnosta huolehtimista. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:

- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta kaupan alalta, mutta koulutamme sinut tehtäviisi. Palvelutiskimyyjän tehtäviin eduksi katsomme ravintola-alan kokemuksen tai koulutuksen sekä lihan ja kalan käsittelytaidot.

Tarjoamme sinulle:

- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Tavén, sähköposti tiina.taven@citymarket.fi.

Lähetä hakemuksesi 26.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------

Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös