Myyjiä (vähintään 21 h/vko) K-Market Kuru, Ylöjärvi

Suomi: Ylöjärvi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 6.2.2022
MYYJIÄ TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN ( väh 21 t / vko ) JA KESÄKSI K-MARKET KURUUN

Tänä keväänä ja kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.


Meillä K-Market Kurussa työskentelet iloisessa porukassa. Olemme aito oman kylän kyläkauppa.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit


Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 6.2.2022 mennessä osoitteeseen tanja.myllymaki@k-market.com

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Muut tehtävät ovat määräaikainen kesätyö ajalla 1.5. - 30.9. (kesto sovittavissa).

Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Myllymäki, puh 0400567247 tai tanja.myllymaki@k-market.com

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös