Tekninen myyjä K-Rauta Heinola

Suomi: Heinola, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 13.2.2022
TEKNINEN MYYJÄ VAKITUISEKSI HEINOLAN K-RAUTAAN (kokoaikainen)

Tänä keväänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi Heinolan K-Raudassa työväline- ja rakennustarvikeosastoilla on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat työn, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

K-Raudassa käy paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Meillä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Tarjoamme sinulle:
- kilpailukykyisen palkan
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Helmikuun 13. mennessä osoitteeseen jukka.laitinen@k-rauta.fi.
Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva alkaen Maaliskuussa 2022.
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 7. Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä tiedustelusi osoitteeseen: jukka.laitinen@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös