Kassa- ja varastomyyjiä kesäksi K-Rauta Vaala

Suomi: Vaala, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
Kassa- ja varastomyyjiä kesäksi K-Rauta Vaalaan

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas asiakaspalvelija huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Vaalassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.

Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Varastomyyjän tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ulkovarastoissa, tavaroiden järjestely, kuormien purku ja lastaus, kuormien vastaanotto. Trukin käyttö vaatii B-ajokortin.

Kassamyyjän tehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentely, tavaroiden hyllytys ja asiakkaiden palveleminen.

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen mikko.kilpelainen@k-rauta.fi, hakemukseen otsikoksi Varastomyyjä tai Kassamyyjä.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö sopimuksen mukaan aikavälillä huhtikuu-syyskuu. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään kaupan aukioloaikojen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa Mikko Kilpeläinen mikko.kilpelainen@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös