Varastotyöntekijä kesäksi K-Rauta Suonenjoki

Suomi: Suonenjoki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 14.2.2022
VARASTOTYÖNTEKIJÄKSI KESÄKSI K-RAUTA SUONENJOELLE

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas varastotyöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Suonenjoella on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää

Meillä K-Rauta Suonenjoella työskentelet 12 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi varastotöistä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Lähetä hakemuksesi 14.2 mennessä osoitteeseen rekry.joorauta@k-rauta.fi
Hakemukseen aiheeksi: VARASTOTYÖNTEKIJÄKSI KESÄKSI K-RAUTA SUONENJOELLE
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhti– syyskuu. (kesto sovittavissa).
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Harri Heiskanen puh 040-553 1557.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös