Rakennustarvikemyyjä, K-Rauta Rauma

Suomi: Rauma, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 8.2.2022
Haemme K-Rauta Raumalle rakennustarvikemyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, joka työskentelee pienrauta- ja rakennustarviketuotteiden myynnin parissa.

Eduksesi on rakennusalan tuotteiden jonkinasteinen tuntemus. Odotamme hakijoilta hyvää suomen kielen taitoa, erinomaista asennetta työntekoon sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Rakennustarvikkeiden/puutavaran tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä koulutamme tehtävään.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus kaupan alan tes tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi 8.2.2022 mennessä osoitteeseen petri.pakarinen@k-rauta.fi. Lisätietoja koskien avointa paikkaa voi tiedustella samasta osoitteesta.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös