Vakituisia logistiikkatyöntekijöitä (37,5 h/vko) Kesko Logistiikkaan

Suomi: Uusimaa, Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 16.12.2021
Haku päättyy 31.5.2022
Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme nyt kokoaikaisia (37,5 h/vko) logistiikkatyöntekijöitä keskusvarastollemme Vantaan Hakkilaan vakituisiin työsuhteisiin.

Odotamme sinulta
- tehokasta ja huolellista otetta työhön
- innokkuutta fyysiseen työhön
- järjestelmällisyyttä ja tiimityötaitoja
- vähintään 18-vuoden ikää
- sujuvaa suullista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan

Työt alkavat alkuvuoden 2022 aikana, joten toivomme sinulta mahdollisuutta aloittaa työt nopealla aikataululla.

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 31.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta! Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme työpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Olemme rekrytointiprosessissa eteneviin erikseen yhteydessä.

Tehtäviin valituille henkilöille teetämme huumetestin.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

---------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös