Varastotyöntekijöitä (0-37,5 h/vko) pakastevarastolle Kesko Logistiikkaan

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 2.12.2021
Haku päättyy 31.1.2022
Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.
Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme nyt määräaikaisiin tehtäviin kokoaikaisia ja tarvittaessa työhön kutsuttavia varastotyöntekijöitä pakastevarastollemme Vantaan Viinikanmetsään. Työ on pääasiassa ääniohjattua keräilyä. Työt alkavat tammikuun aikana ja tarjolla on eri pituisia työsuhteita jotka päättyvät 31.12.2022 - 31.5.2022 aikavälillä. Työvuorot sijoittuvat ma-su väliselle ajalle ja kyseessä on kysynnän vakiintumattomuudesta johtuva työvoiman tarve. Pakastevarastollamme työskennellään -24 asteen lämpötilassa.

Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tuotannon tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0-37,5 h/vko välillä.

Odotamme sinulta:
-tehokasta ja huolellista otetta työhön
-positiivista energisyyttä
-halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
-vähintään 18 vuoden ikää
-suomen kielen taitoa
-valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan

Mikäli keräilytyö pakastevarastollamme kiinnostaa, lähetä hakemus oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian! Olemme rekrytointiprosessissa eteneviin erikseen yhteydessä.

Tehtäviin valituille henkilöille teetämme huumetestin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös