Palvelutiskimyyjä K-Supermarket Levi, Kittilä

Suomi: Kittilä, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 24.11.2021
Haku päättyy 6.12.2021
Ruoka- ja asiakaspalveluosaaja K-supermarket Leviin Kittilään

Onko hyvä ruoka sinulle intohimo, mutta rakastat vielä enemmän palvella asiakkaat tavallista paremmin? Osaatko suunnitella, myydä tavoitteellisesti, seurata menekkiä, kokeilla uutta ja jatkaa kehitystyötä? Oletko tiimipelaaja ja ajatus palvelutiskin kehittämisestä yhdessä työkavereiden kanssa innostaa sinua?

K-supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa asiakaspalveluhenkistä, iloista ja myyntiorientoitunutta palvelutiskin myyjää. Työtä heti. Haemme ruokaosaajaa palvelutiskillemme vähintään 30.4.22 asti koko-aikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme, että sinulla on
- kattava ruokaosaaminen
- innovatiivinen asenne kehittää palvelutiskiämme
- taito käyttää tai valmiudet oppia K-ryhmän uusimpia järjestelmiä
- reipasta, iloista ja palvelualtista asennetta työntekoon

Palvelutiskin myyjän työssä toimenkuvassa korostuvat ruokaosaaminen ja suunnitelmallisuus ja ennakoinnin taito. Tuotteiden ja valikoiman ylläpito juuri meidän upean toimintaympäristön mukaan. Käytännössä etsimme henkilöä, jonka työnkuva on aamupainotteista ja keskittyy kiireaikana enemmän ruokaan ja kaupan ruokamaailmaan, toisaalta tilanteen mukaan myös kaikki muut palvelutiskin työt kuuluu asiaan. Tehtävään perehdytetään!

Sesonkiosaaminen on tärkeässä roolissa tässä pestissä ja palvelutiskin henkilöstö muodostaa yhdessä iloisen myyntitiimin.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen työn ja aidon mahdollisuuden suunnitella ja kehittää palvelutiskin toimintaa
- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
- Levimarketin henkilökunnan palkitsemisedut

Soita Riikka Syväjärvelle 040 1899 638 tai laita vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen riikka@levimarket.fi 6.12.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös