Myyjä/digivastaava (30-37,5h/vko) K-Supermarket Ivalo

Suomi: Inari, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 22.11.2021
Haku päättyy 31.12.2021
Haluatko olla mukana kehittämässä tavallista parempaa ruokakauppaa? Onko haaveenasi olla osa Suomen parasta työtiimiä?

K-Supermarket Ivalo on Suomen pohjoisin K-Supermarket. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia ja henkilökuntaan panostaminen on konkreettinen keino tämän varmistamiseksi.
Meillä on Suomen parhaat asiakkaat ja tarjoamme heille joka päivä paikkakunnan parasta palvelua. Verkkokaupan ansiosta meillä voi käydä kaupassa myös kotisohvalta käsin. Kaupan ala kehittyy kovenevaa vauhtia ja haluamme olla edelläkävijä alan kehityksessä.

Etsimme tiimimme myyjää, jonka vastuulla on asiakaskokemuksen kehittäminen verkkokaupassa sekä sähköisissä medioissa. Digivastaavan roolissa huolehdit mm. verkkokaupan ylläpidosta, sosiaalisen median päivityksistä sekä sähköisten alustojen kautta tapahtuvasta asiakaspalvelusta.
Päivästä riippuen työnkuvaasi kuuluu myös muita kaupan tehtäviä mm. asiakaspalvelua, tuotteiden valmistusta myyntiin ja esillepanojen kunnostamista.

Työssä onnistumiseen vaaditaan tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa suomenkielistä tekstintuottoa. Perustaitojen lisäksi toivomme että sinulla on aiempaan kokemusta esim. kuvankäsittelyohjelmista, videoiden käsittelystä sekä hallitset sosiaalisen median perustyökalut. Jatkuvalla kouluttamisella varmistamme että taitosi kehittyvät ja asiakaskokemus paranee. Osana K-ryhmää saat käyttöösi modernit työkalut sekä konsernin tukiverkoston.

Arvostamme tiimihenkisyyttä ja reipasta otetta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Odotamme että olet aidosti asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä motivoitunut työskentelemään hektisessä työympäristössä. Aiempi työskentely laadukkaassa K-ruokakaupassa auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä. Meillä tärkeintä on asenne, kaiken muun me pystymme sinulle opettamaan!

Kauppiasyrittäjinä tarjoamme sinulle modernin, innovatiivisen ja ihmisiä arvostavan työympäristön. Työnkuva tullaan muokkaamaan valitun henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti. Meillä on kova tekemisen meininki päällä ja tässä työssä et taatusti pääse pitkästymään!

Mikäli tunnistit itsesi niin laita napakka hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen susanna.kallioinen@k-supermarket.fi viimeistään 31.12.2021. Työpaikka tullaan täyttämään sopivan ihmisen löydyttyä.

Lisätietoja tarjolla olevasta työstä ja työympäristöstä antaa kauppias Susanna Kallioinen puh.044-974 8081 tai susanna.kallioinen@k-supermarket.fi
Takaisin ylös