Marketing manager K-ryhmään

Suomi: Helsinki, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 24.11.2021
Haku päättyy 8.12.2021
Marketing manager, products and content

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Tule inspiroivaan porukkaamme Kespron hankintaan päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. Tehtävässäsi ohjaat varmalla kädellä sisällöntuotannon tiimin työtä ja seuraat asetettujen tavoitteiden toteutusta. Suunnittelet ja tuotat yhdessä tiimisi kanssa merkityksellisiä ja visuaalisesti puhuttelevia sisältöjä kaikkiin Kespron viestintäkanaviin sesongit, satokaudet ja ennen kaikkea asiakkaidemme erilaiset tarpeet huomioiden. Tiimisi vastuulle kuuluu myös omien merkkien prosessit ja pakkausten suunnittelu joissa Kespron vastuullisuustavoitteet ovat keskeisessä roolissa.
Haet ratkaisuja datalähtöisesti ja kollegojesi asiantuntemusta hyödyntäen. Yhteistyö Kespron eri tiimien kanssa on sinulle luontevaa ja osaat johtaa moniulotteisia kokonaisuuksia sujuvasti tavoitteita kohti. Digitaalinen markkinointi on vahvuutesi, mutta tunnet myös printtimateriaalien teon prosessit, välineet ja lainalaisuudet. Sinulla on selkeä visio ja käsitys siitä, millainen sisältö puhuttelee asiakasryhmiämme eri kanavissa. Seuraat aktiivisesti ruokatrendejä, foodservice-alaa ja sen edelläkävijöitä Suomessa ja maailmalla.

Odotamme sinulta:
- vähintään AMK-tasoista markkinoinnin, journalismin tai kaupallisen alan koulutusta
- vähintään 4-6 vuoden kokemusta ja näyttöjä monikanavaisen ja tuloksellisen sisältömarkkinoinnin työtehtävistä
- lähiajalta kokemusta foodservice tai ruokamarkkinoinnista
- kokemusta B2B-markkinoinnista
- kykyä tuottaa ratkaisukeskeisiä foodservice sisältöjä monikanavaisesti
- kokemusta esihenkilötehtävistä ja tiimin johtamisesta
- ongelmanratkaisukykyä ja kykyä työskennellä kovienkin paineiden alla
- kaupallista ajattelua ja innovatiivista asennetta liiketoimintojen kehittämiseen
- kykyä innostaa muita ja tehdä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa
- erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi
- vahvaa osaamista Adoben kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmistojen käytöstä
- kiitettäviä taitoja Office 365 -työkaluihin ja sosiaaliseen mediaan
- intohimoa ruokaa ja foodservice-alaa kohtaan

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Tarjoamme sinulle:
- todellisen näköalapaikan Suomen kehittyvässä foodservice-markkinassa
- aitoon asiakasymmärrykseen perustuvan työympäristön
- kannustavan ja inspiroivan työyhteisön ja K-kampuksen upeat työskentelytilat
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit ja konsernin laajan tuen
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.
Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Nora Hortling, puh 050 375 4626
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
-----------
Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava foodservice-tukkukauppa Suomessa. Haluamme tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet, ja yhteensä heitä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 550.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös