Ostava tuoteasiantuntija K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 24.11.2021
Haku päättyy 10.12.2021
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa ostavaa tuoteasiantuntijaa Keskon päivittäistavarakaupan Teolliset tuotteet -yksikköön. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Sinun tonttisi
Työskentelet Keskon päivittäistavarakaupan Teolliset tuotteet -yksikössä, Juoma-tiimissä K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Vähittäiskauppa on sinulle tuttu ja pyrit omalla osaamisellasi vahvistamaan parhaan asiakaskokemuksen monikanavaisessa kaupassa. Vastaat tuoteavauksista ja tuotetietojen ylläpidosta sekä kampanjasyötöistä omien vastuutavararyhmien (oluet ja lämpimästä myytävät mehut) osalta. Vastuullesi kuuluu lisäksi tavarantoimittajatietojen ja -sopimusten ylläpito, vähittäiskauppaongelmien ratkaisu ja selvitykset sekä ostotiimin muut avustavat tehtävät. Ostavana tuoteasiantuntijana toimit myös oluiden tuotepäällikön tukena siten, että sinulla on omana vastuualueena hankinta ja hinnoittelu määrättyjen pienpanimotavarantoimittajien osalta. Toimintatavoiltasi olet tarkka sekä huolellinen, organisointikykysi mahdollistaa useiden asioiden hoitamisen samanaikaisesti. Vahvuuksiisi kuuluu myös tiimityöskentely.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa kaupallista koulutusta
- SAP-toiminnanohjausjärjestelmän hallinta/osaaminen katsotaan eduksi
- MS Office –ohjelmien sujuvaa käyttöä
- Kokemusta vähittäiskaupan toiminnoista
- Analyyttista otetta
- Kehittämishalukkuutta
- Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- Tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteista ja reipasta työotetta kaikessa toiminnassa
- Joustavuutta ja täsmällisyyttä
- Kykyä toimia kiireellisissäkin tilanteissa matriisiorganisaation sekä laajan sidosryhmäverkoston edellyttämällä tavalla
- Sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen
- Nopeatempoisen ja kehittyvän työympäristön
- Kannustavan ja inspiroivan työyhteisön
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa osto- ja myyntipäällikkö Minna Lantto, puh. 050 5959 687, pe 3.12.2021 klo 12-14.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös