Herkkutori/palvelutiskimyyjä (22,5-37,5hvko) K-Supermarket Hollola

Suomi: Hollola, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 17.11.2020
Haku päättyy 1.12.2020
Herkkutori/palvelutiskimyyjä (22,5-37,5t/vk)

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme alueen parasta asiakaspalvelua, parhaita vinkkejä ruoan valmistukseen sekä laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita niin arkeen kuin juhlaankin.

Haemme K-Supermarket Hollolaan vakituiseen työsuhteeseen (22,5-37,5t/vk) ammattitaitoista Herkkutori/palvelutiskimyyjää, työtehtäviin kuuluu myös hyllytystyötä tuoreosastoilla tarpeen mukaan.

K-Supermarket Hollola tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista asiakaspalvelua sekä aina tuoreet ja laajat valikoimat. Toimintamme on aina asiakaslähtöistä ja teemme kaiken sen eteen että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja että myymälässämme on aina vaivatonta asioida.

Haemme ruoasta innostunutta sekä asiakaspalveluhenkistä myyjää arvostetulle Herkkutorillemme takaamaan asiakkaillemme entistäkin mieleenpainuvampaa asiointikokemusta sekä ylittämään asiakkaidemme odotukset. Meillä tulet työskentelemään ammattitaitoisessa porukassa joilla ei sormi mene suuhun haastavassakaan tilanteessa. Kokemus tai koulutus vastaavanlaisista työtehtävistä on toivottavaa mutta huomioimme myös oikealla asenteella ja intohimoisella suhtautumisella ruokaa kohtaan olevat hakijat.

Toivomme sinulta
- Iloista asiakaspalveluasennetta
- Aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan
- Kalan ja lihan käsittelytaitoja
- Oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- Kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- Halua kehittyä ja oppia uutta
- Suomen kielitaitoa
- Valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus kaupan alasta/ravintola-alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- Maailman parhaat asiakkaat
- Loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi

Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Mikko Artima, sähköposti: mikko.artima@k-supermarket.fi

Lähetä hakemuksesi pian osoitteeseen mikko.artima@k-supermarket.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 1.12.2020.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös