Ajojärjestelijä K-ryhmään Vantaalle

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 1.10.2020
Haku päättyy 1.11.2020
K-ryhmä / K-logistiikka etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaan ajojärjestelyyn tarvittaessa työhön kutsuttavaa ajojärjestelijää.

Tarvittaessa työhön kutsuttavan työtunnit voivat vaihdella tuotannon tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan 0-37,5 h/vko välillä. Työ on vuorotyötä.

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa ensi kevääseen 31.5.2021 saakka.

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle runko- ja kaukojakeluun ajojärjestelijää suunnittelemaan K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksia. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta
- kokemusta ajojärjestelijän työstä
- kokemusta päivittäistavarakaupan jakelusta sekä runkokuljetuksista
- K-logistiikan toimintojen ja järjestelmien tuntemista
- kuljetusalan koulutus katsotaan eduksi
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä
- valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
- suurempienkin kokonaisuuksien hahmotusta ja ymmärrystä, miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antavat klo 12:00 – 15:00 välisenä aikana Kuljetusesimiehet Tomi Oinonen puh 010 5327034 ja Minna Pirttiniemi 010 5320570.

Lähetä hakemuksesi 1.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Takaisin ylös