Asiakaspalvelupäällikkö K-ryhmään Kuopion tukkuun

Suomi: Kuopio, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 30.7.2020
Haku päättyy 9.8.2020
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme määräaikaista (37,5h/vko) asiakaspalvelupäällikköä opintovapaan sijaiseksi ajalle 24.8.2020-31.5.2022 huolehtimaan siitä, että tukkukokemus Kespro Kuopion tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Asiakaspalvelupäälliköllä on vastuu tukun asiakaspalvelusta, valikoiman toteuttamisesta, tuotteiden saatavuudesta sekä vaihto-omaisuuden hallinnasta. Hän toimii myös yhteyshenkilönä Kespron osto-organisaatioon sekä tavarantoimittajiin. Lisäksi asiakaspalvelupäällikkö osallistuu aktiivisesti ulkoisten palveluiden kilpailutukseen ja hankintaan oman vastuualueensa osalta.

Asiakaspalvelupäällikkö toimii tukun tuoteryhmävastaavien, toimistovastaavan ja tukkutyöntekijöiden esimiehenä. Hän johtaa tiimiään alaisiinsa luottaen ja arvostusta osoittaen - ohjaten huippusuorituksiin tietoa, taitoa ja näkemystä jakamalla. Hän myös innostaa sekä varmistaa niin tiiminsä kuin myös eri toimintojen kehittymistä omalla esimerkillään ja muita tarvittaessa valmentamalla. Tehtävässä on merkittävää ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen sekä asiakastarpeista ponnistava kumppanuus, joka tuottaa merkityksellisiä ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin liikeideoille.

Olisitko sinä sopiva henkilö täydentämään voittajatiimiämme?

Odotamme sinulta:
- Halua kehittää ylivertaista asiakaskokemusta johtaen innostavasti omaa tiimiäsi huippusuorituksiin!
- Kokemusta foodservice-tukkukaupan alalta ja kykyä toimia alan ammattilaisten kanssa.
- AMK-tasoista koulutusta (esim. tradenomi, restonomi) ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä.
- hyvää yleistä järjestelmä/tietoteknistä osaamista (Ms –office, BW/QS-raportointi, SAPin toimintojen hallinta)
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan johtavassa foodservice-alan tukkukaupassa
- Monipuolisen ja haastavan tehtävän
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja monipuolisia urapolkuvaihtoehtoja

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joona Kalla, joona.kalla@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
Kespro työnantajana - ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa
Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös